Een kleine introductie

Wie ben ik...

Ik ben Petra Klomp-Kwakernaak, getrouwd en 3 kinderen. Ik woon met mijn gezin en huisdieren in Sliedrecht en als hobby’s lees ik heel graag, kijk ik graag eens naar een goede film of serie en vind ik het lekker om het bos op te zoeken voor een wandeling met de hond.

Mijn vader is in de jaren ’90 de praktijk begonnen en na mijn opleiding bij Stichting Orthomoleculaire Educatie ben ik bij hem stage gaan lopen en in 2000 in dezelfde praktijk begonnen als Orthomoleculair therapeut. Samen hebben we zo jaren samengewerkt tot 2014, toen is mijn vader overleden en heb ik sindsdien de praktijk helemaal overgenomen. Mijn interesse en fascinatie voor gezondheid, fysiologie en anatomie is er altijd al geweest. Om dit dan te combineren met voedingsstoffen, de wetenschap hierachter en wat dit voor invloed heeft op alleen al de cellen is enorm interessant.

Inmiddels ook veel bijgeleerd. Ik ben in het bezit van 2 diploma’s Medische Basiskennis op HBO niveau en heb ik opnieuw de opleiding Orthomoleculaire therapie gevolgd in 2014 als een soort nascholing. Om voldoende gecertificeerd te zijn is ook de Psychosociale Basiskennis als aanvulling behaald. Hiernaast heb ik een stapel certificaten van alle nascholingen en lezingen die in al die jaren gevolgd zijn op gebied van gezondheid en orthomoleculaire therapie. In de toekomst zullen er zeker meer bijkomen aangezien ontwikkelingen en wetenschap door gaan en als therapeuten zijn we ook verplicht om ons continue bij te scholen. En het is leuk!

Er is niets zo fascinerend als het wonder van het menselijk lichaam. Met de Levend Bloed Analyse kunnen we een heel klein kijkje nemen wat er van binnen gebeurt.

Heeft u vragen kunt u even bellen of een e-mail sturen via het contactformulier of zie ik u eventueel op een consult.

Petra Klomp

Dit kan u interesseren

Het laatste nieuws

Kerstvakantie 2023

In verband met de feestdagen is de praktijk gesloten van donderdagmiddag 21 december 2023 tot en met zondag 7 januari 2024. Deel deze pagina op Social Media

Zomervakantie 2023

Van donderdagmiddag 13 juli tot maandag 7 augustus zijn wij op vakantie en zullen er dus geen consulten gedaan worden. Mocht u in deze periode supplementen nodig hebben, dan kunt …

Kerstvakantie 2022

In verband met de feestdagen is de praktijk gesloten van 22 december 2022 tot en met 8 januari 2023. Wij wensen iedereen fijne feestdagen en een gelukkig nieuwjaar. Deel deze …